communicatie

Taalcoaching

Taalcoaching bij Kusters scholing & training 

  • Individueel traject met maatwerkprogramma 
  • Nadruk op communicatie en spreken
  • Praktijkgerichte opdrachten afgestemd op jouw doelen

Het traject

Voor wie
Voor een individueel traject is het belangrijk dat je veel mogelijkheden hebt om de taal in de praktijk te oefenen, bijvoorbeeld op je werk. Daarnaast ben je supergemotiveerd om de taal snel te leren en hier veel tijd en energie in te steken. Met begeleiding van je coach durf je buiten je comfortzone te gaan omdat je hier het beste leert.

Persoonlijk ontwikkelingsplan
We starten met een persoonlijk ontwikkelingsgesprek waarin jouw vragen, wensen en doelen besproken worden. Op basis daarvan maak je samen met jouw coach een ontwikkelingsplan voor de komende 8-12 weken.

Het traject
Eén keer per week krijg je een uur coaching.
Je volgt een maatwerkprogramma waarin spreekvaardigheid centraal staat. Omdat het een individueel traject is, krijg je veel feedback op jouw taalgebruik. Daarnaast krijg je opdrachten om de taal in de praktijk te brengen. Bijvoorbeeld met collega's of je partner. Dit traject vraagt daarom veel eigen inbreng en discipline van jou als deelnemer. Ook kun je goed omgaan met feedback.  

Over de coaching

Vorm individueel coachingstraject
Frequentie 1 uur per week 
Dagen en tijden in overleg
Locatie Venray
Duur in overleg, minimaal 8 weken

Neem contact op met ons om samen te bespreken of Individuele Taalcoaching bij jou past.

Ik wil een intakegesprek

“Krijg meer zelfvertrouwen en verbeter je communicatie.”

Resultaat en certificaat

Deelnemers met een duidelijk doel (hier helpen wij je mee) en hoge motivatie behalen vrijwel altijd erg goede resultaten met individuele coaching.
Mocht je een certificaat nodig hebben dan kunnen wij er een voor je maken. 

Verder leren

Heb je het coachingstraject afgerond en wil je je verder ontwikkelen? 
Mogelijk past een individueel vervolg, maar ook een avondcursus kan een goede vervolgstap zijn.  
Overleg met ons over de mogelijkheden. 

Wij verzorgen ook Individuele Taalcoaching in opdracht van een werkgever. 
Meer informatie vind je hier.

Taalcoaching op de werkvloer 

Ik wil graag een intakegesprek

Laat hier je gegevens achter en wij bellen je binnen 3 werkdagen terug

Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Individuele taalcoaching is voor iedereen beschikbaar. Het resultaat is sterk afhankelijk van jouw motivatie om opdrachten in de praktijk uit te voeren en zelfstandig te studeren.

Voordat we starten voeren we een intakegesprek. We maken een programma dat bij jouw situatie past en kiezen de beste lesmethode. In de lessen is veel aandacht voor spreekvaardigheid en feedback. Wekelijks bespreken we de opdrachten die je in de praktijk gaat uitvoeren en kijken we terug op de opdrachten die je hebt uitgevoerd. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor jouw vragen.

Vaak wel, maar soms is bijvoorbeeld een avondcursus een eerste goede start. Wouter of Charlotte komt graag naar je toe om te bekijken welke van onze oplossingen het beste past in jullie situatie.

Het uurtarief van individuele taalcoaching is hoog, dat klopt. Het resultaat is meestal wel uitstekend. Je leert de taal sneller, omdat de lessen voor jou op maat worden ingericht en aandacht kan worden gegeven aan de dingen die jij moeilijk vindt. Daardoor is het effect groter en het resultaat beter. Dat resultaat wordt verbeterd als je veel in de praktijk kunt oefenen, bijvoorbeeld op je werk of met je partner.

© 2023 - Kusters | scholing & training
Created by LR Internet