• Nederlands
    • Engels

Inburgeren

Al jarenlang behoren wij tot de top aanbieders van inburgeringscursussen in Nederland. Onze studenten zijn tevreden en we halen hoge slagingspercentages. Dit is mede dankzij onze kleine klassen van maximaal 10 personen. Werken in kleine groepjes betekent veel individuele aandacht en snelle resultaten.

 

Uit ervaring weten wij dat mensen bij ons in korte tijd het inburgeringsexamen halen. Dat betekent dat je eerder kunt gaan werken of sneller met een studie kunt beginnen. Naast de lessen krijg je een persoonlijke begeleider die je helpt gedurende de eerste periode in jouw nieuwe land. Wij nemen alle administratie rondom de inburgering uit handen. Wij begrijpen dat je al genoeg aan je hoofd hebt en helpen je daarom graag. Dat vinden wij normaal!

Samengevat: studeren met gelijkgestemden, hoog slagingspercentage, een persoonlijke begeleider en cursussen op alle niveaus.

Selecteer hieronder een cursus: 

Voorbereiding inburgeringsexamen

Inburgeraars die van buiten de Europese Unie komen moeten binnen 3 jaar het inburgeringsexamen, het Staatsexamen NT2 Programma I of het Staatsexamen NT2 Programma II hebben afgerond.

Meer informatie

Voorbereiding basisexamen inburgering (MVV)

Mensen die voor langere tijd in Nederland willen blijven, hebben een voorlopige verblijfsvergunning nodig. Dit wordt ‘machtiging tot voorlopig verblijf’ ofwel MVV genoemd.

Meer informatie

Alfabetisering

Sommige mensen profiteren van het volgen van een alfabetiseringstraject voordat ze starten met de voorbereiding van het inburgeringsexamen.

Meer informatie

Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA)

Na deze training  heb je een beter beeld van de Nederlandse arbeidsmarkt en de kansen die hier voor jou liggen. Je krijgt informatie over de arbeidsmarkt, opleidingen in Nederland en de manier waarop je hier werk kunt vinden.

Meer informatie
Image

Ook interessant om te lezen:

De succesverhalen van onze cursisten