• Nederlands
    • Engels

Nederlands leren

Het beheersen van de Nederlandse taal is belangrijk om te integreren en jouw kansen in de samenleving te vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld een studie op MBO, HBO of universitair niveau starten of eerder doorgroeien op jouw werk. Kusters scholing & training heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen Nederlandse taal op alle niveaus. 

 

Wij bieden cursussen Nederlands voor beginners, gevorderden en ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 Programma I of II. Omdat wij geloven dat persoonlijke aandacht leidt tot betere resultaten, werken wij enkel in kleine groepen van maximaal 10 personen. Onze ervaring wijst uit dat je sneller leert wanneer je bent omringd door mensen van eenzelfde taal- en denkniveau. Daarom besteden wij veel aandacht aan het intakegesprek en de indeling van groepen. Zo zijn een aantal lessen enkel toegankelijk voor midden- en hoogopgeleiden. Dit alles ter stimulering van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling!

Selecteer hieronder een cursus:

Beginners (A2 niveau)

In jouw eigen tempo leer je schrijven, spreken, lezen en luisteren op taalniveau A2.

Meer informatie

Voorbereiding Staatsexamen NT2 Programma I (B1 niveau)

Deze cursus is uitstekend geschikt als basis om een MBO opleiding in Nederland te volgen. In jouw eigen tempo leer je schrijven, spreken, lezen en luisteren op niveau B1. Na het afronden van deze cursus kunnen we jouw persoonlijke programma ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 programma 1 maken.

Voorbereiding Staatsexamen NT2 Programma II (B2 niveau)

Deze cursus is uitstekend geschikt als basis om een HBO of Universitaire opleiding in Nederland te volgen. In jouw eigen tempo leer je schrijven, spreken, lezen en luisteren op niveau B2. Na het afronden van deze cursus kunnen we jouw persoonlijke programma ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 programma 2 maken.

Image

Ook interessant om te lezen:

De succesverhalen van onze cursisten