• Nederlands
    • Engels

Het team

Al onze docenten zijn gekwalificeerd om inburgeringscursussen, cursussen ter voorbereiding op Staatsexamen NT2 Programma 1 & 2 en trainingen Nederlands te verzorgen. Alle docenten zijn enthousiast en gemotiveerd het beste te halen uit iedere cursist.

 

Wouter

Wouter Schambergen

“In mijn vrije tijd ben ik sportief en reis ik graag naar verre landen. Als sporter en ondernemer weet ik als geen ander dat groei- en leerprocessen met ups en downs gaan. Hierdoor ben ik ook in staat deze processen bij anderen te herkennen. Met mijn enthousiasme en humor motiveer ik mensen in moeilijke periodes. Ik help hen een nieuwe toekomst te bouwen in Nederland. Door het leren van de taal zie ik mensen verder komen in hun werk en makkelijker contact maken in hun privé-leven. Het geeft mij energie dat ik hier een bijdrage in kan leveren.”

Toos

Toos Kusters

Jaren geleden heeft Toos het bedrijf Kusters Scholing & Training opgezet. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een professionele organisatie, die de resultaten van cursisten te allen tijden voorop heeft staan.

Monique Wiegman

“Ik verzorg de administratieve zaken rondom het inburgeringstraject. Contracten, facturen, examenaanvragen zijn enkele werkzaamheden die hierbij horen. De dankbaarheid die je van de cursisten krijgt en het enthousiame van hen maakt dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk ga”

Lizet Boumen

“Na enkele jaren als studieloopbaanbegeleider in het afstandsonderwijs te hebben gewerkt, miste ik het inhoudelijk bezig zijn met taal en het directe contact met mensen. Bij Kusters Scholing & Training stimuleer ik mensen het beste uit zichzelf te halen. Met persoonlijke aandacht en enthousiasme laat ik anderen graag ontdekken dat het leren van de Nederlandse taal nieuwe deuren opent. Het geeft mij dan ook energie om te zien dat mensen hun doelen bereiken en ervaren dat Nederlands leren leuk en nuttig is.”

Image

Deel uit maken van dit team?

Bekijk snel onze vacatures