• nl
    • en

Het team

Al onze docenten zijn gekwalificeerd om inburgeringscursussen, cursussen ter voorbereiding op Staatsexamen NT2 Programma 1 & 2 en trainingen Nederlands te verzorgen. Alle docenten zijn enthousiast en gemotiveerd het beste te halen uit iedere cursist.

 

Wouter

Wouter Schambergen

“In mijn vrije tijd ben ik sportief en reis ik graag naar verre landen. Als sporter en ondernemer weet ik als geen ander dat groei- en leerprocessen met ups en downs gaan. Hierdoor ben ik ook in staat deze processen bij anderen te herkennen. Met mijn enthousiasme en humor motiveer ik mensen in moeilijke periodes. Ik help hen een nieuwe toekomst te bouwen in Nederland. Door het leren van de taal zie ik mensen verder komen in hun werk en makkelijker contact maken in hun privé-leven. Het geeft mij energie dat ik hier een bijdrage in kan leveren.”

Toos

Toos Kusters

Jaren geleden heeft Toos het bedrijf Kusters Scholing & Training opgezet. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een professionele organisatie, die de resultaten van cursisten te allen tijden voorop heeft staan.

Magna Ottenheim

“De Nederlandse taal is voor mij de sleutel voor goede communicatie. Communicatie is geven en nemen. Met veel passie voor de Nederlandse taal help ik nieuwkomers hun communicatie te verbeteren. Horizon heeft mijn horizon daarom ook in vele opzichten verbreed. Na zes jaar met veel plezier als docent Nederlands en taalcoördinator in het voortgezet onderwijs te hebben gewerkt, zocht ik een nieuwe uitdaging om mijn passie voor het vak Nederlands verder te ontwikkelen. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Horizon; een kleinschalig opleidingsinstituut waar kwaliteit en ontwikkeling de belangrijkste kernwoorden zijn.”

Lizet Boumen

“Na enkele jaren als studieloopbaanbegeleider in het afstandsonderwijs te hebben gewerkt, miste ik het inhoudelijk bezig zijn met taal en het directe contact met mensen. Bij Kusters Scholing & Training stimuleer ik mensen het beste uit zichzelf te halen. Met persoonlijke aandacht en enthousiasme laat ik anderen graag ontdekken dat het leren van de Nederlandse taal nieuwe deuren opent. Het geeft mij dan ook energie om te zien dat mensen hun doelen bereiken en ervaren dat Nederlands leren leuk en nuttig is.”

Christel Vergeldt

Christel Vergeldt

“Ik ben Christel Vergeldt, docent NT2 alfabetisering. Sinds 2010 werk ik met deze fantastische doelgroep. Ik vind het supermooi om mensen, die nog (bijna) helemaal blanco binnenkomen, kennis te laten maken met onze Nederlandse taal en tegelijkertijd te leren lezen en schrijven! Ik krijg ontzettend veel energie van de variatie in het werk: lezen, schrijven, spreken, luisteren, maar ook kennis van onze maatschappij. Allerlei onderwerpen komen aan bod. Het is heel interessant om met zoveel verschillende culturen tegelijkertijd samen aan de taal bezig te zijn. We werken hier in kleine groepjes, waardoor we de cursisten ook veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Een hele dankbare doelgroep en daarvan word ik dan weer een blije docent!”

Manuel Conejo

“Ik werk bij Kusters om iets te kunnen betekenen voor de medemens. Bij Kusters heb ik dat gevonden. Ik heb een commerciële achtergrond en heb 15 jaar in de sales gezeten. Hierbij ben ik de laatste jaren erachter gekomen dat ik helemaal geen verkoper ben, maar sociaal ben ingesteld. Ik wil mensen kunnen helpen zonder winstbelang en ben in mijn zoektocht naar een passende baan uitgekomen bij Kusters scholing en training. Hier haal ik enorm veel energie uit het les geven en de bijbehorende contacten met de cursisten die ieder hun eigen verhaal hebben.”

Monique Wiegman

“Ik verzorg de administratieve zaken rondom het inburgeringstraject. Contracten, facturen, examenaanvragen zijn enkele werkzaamheden die hierbij horen. De dankbaarheid die je van de cursisten krijgt en het enthousiame van hen maakt dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk ga”

Image

Deel uit maken van dit team?

Bekijk snel onze vacatures

Contactgegevens

A:
Westsingel 5c
5801 TT Venray