• Nederlands
    • Engels

Preeya, Thailand

Ik ben Preeya. Ik ben 32 jaar en Ik heb twee kinderen. Ik kom uit Thailand. Ik werkte in Thailand bij een reisbureau en een verzekeringbedrijf.

 

 

Ik ben naar Nederland gekomen, want mijn partner is Nederlander en hij woont in Nederland. Mijn eerste periode in Nederland is beetje moeilijke tijd, want kon Nederlands nog niet begrijpen of spreken. Ik  kende de cultuur in Nederland niet en ik houd niet van het weer.  Nu ben ik in Nederland al twee jaar. Het gaat beter met alles.

Ik moet Nederlandse taal leren en ik ben bij Kusters  terecht gekomen. Ik vond het leuk  bij Kusters want de docent is aardig en de cursisten zijn leuke mensen. Ik zou Kusters aanbevelen voor het Nederlands te leren. Want hier vind ik het een makkelijke manier om Nederlands te leren. Ik vond het plezierig en ze zijn erg vriendelijk. Ik  heb niveau A2 bij Kusters scholing & training b.v. behaald. Ik zou graag verder gaan voor NT2 studeren, want  ik wil een goede baan in de toekomst te krijgen. Dat is mijn plan. Mijn tips voor nieuwe cursisten  zijn oefening luisteren, spreken en  jullie niet vergeten om je huiswerk te doen.

Image

Ook interessant om te lezen:

Ontdek wie wij zijn en wat ons drijft