• Nederlands
    • Engels

Wie wij zijn

Sinds 2000 organiseren wij inburgeringscursussen en trainingen Nederlandse taal voor particulieren, vluchtelingen, bedrijven en instellingen. Wij bieden alfabetiseringprogramma’s, ondersteunen bij de voorbereiding op het inburgeringsexamen en verzorgen trainingen ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 Programma 1 en Staatsexamen NT2 Programma 2.

 

Hoe wij dat doen

Anderen omschrijven ons als een kleinschalige, betrokken en professionele school. Een plek waar mensen zich thuis voelen. Deze prettige leeromgeving is de basis van onze aanpak: we werken in groepen van 10 tot 12 cursisten, iedere student heeft een individuele begeleider en we besteden veel aandacht aan de groepsindeling. Onze ervaring leert dat door deze persoonlijke aandacht cursisten snel resultaten halen.

Kusters-Wie wij zijn klaslokaal

Blik op Werk Keurmerk

De Nederlandse Overheid wil dat de kwaliteit van inburgering hoog is en hoog blijft. Om dit te bereiken is het Keurmerk Blik op Werk in het leven geroepen. Wanneer een school het keurmerk Blik op Werk heeft, kunnen inburgeraars studiefinanciering aanvragen voor de cursus en examens. Dit kan enkel wanneer de cursus bij een dergelijke school wordt gevolgd. Kusters scholing & training heeft dit keurmerk. Download en bekijk ons keurmerk.

Meer informatie over financiering

Onze dienstverlening en scholing werd door onze cursisten vorig jaar beoordeeld met een 8,8 gemiddeld!

Onze docenten

Al onze docenten zijn gekwalificeerd om inburgeringscursussen, cursussen ter voorbereiding op Staatsexamen NT2 Programma 1 & 2 en trainingen Nederlands te verzorgen. Onze docenten zijn allen zeer betrokken en gemotiveerd om gezamenlijk jouw individuele doelen te behalen.

Maak kennis met onze docenten
Team Horizon

Vacatures

Help jij graag mensen verder? Mensen die niet in Nederland geboren zijn (gezinsherenigers, arbeidsmigranten, etc.) en de Nederlandse taal nog niet (goed) kennen. Wil jij mensen een goede kans van slagen bieden in de Nederlandse samenleving? Klik dan gauw verder, want regelmatig zijn wij op zoek naar collega’s!

Openstaande vacatures