Nadira

Intercultureel coach

“Ieder mens heeft de potentie om zijn leven positief te veranderen.”

Vroeger verzorgde ik de schoonmaak in de fysiotherapiepraktijk van de vader van Wouter. Hij zag altijd al meer potentie in mij en dat heeft hij ook tegen me gezegd. Toen er een vacature bij Kusters scholing & training kwam, heeft hij me hierop geattendeerd en ben ik aangenomen. Al snel werd opgemerkt dat ik meer potentie heb en ik kreeg de kans om mezelf verder te ontwikkelen. In de afgelopen jaren ben ik doorgegroeid naar de rol van intercultureel coach en persoonlijk begeleider van onze cursisten.

Deze functie is me op het lijf geschreven. Het werken met deze doelgroep is fantastisch. Zelf ben ik 21 jaar geleden naar Nederland gekomen. Ik ken de uitdagingen waar onze cursisten tegen aan lopen. Ik ben één van hen. Maar ik weet ook dat als je realistisch kijkt naar de kansen en mogelijkheden die er zijn, dat je leven positief kan veranderen.
Zo kijk ik ook naar onze cursisten. Ik heb een groot basisvertrouwen in ieder individu. Iedereen heeft de potentie om zijn leven positief te veranderen. Deze levensveranderende processen worden hier in gang gezet. Stapje voor stapje. Want veranderingen komen niet binnen een dag. Daar is tijd voor nodig.

Sinds ik hier werk, is ook mijn leven enorm veranderd. Ik sta nu in mijn kracht en weet waar ik goed in ben. Als gevoelsmens vind ik écht contact met mensen het mooiste. Mensen helpen, zonder dat ik het ga dragen. Het is belangrijk om de eigen verantwoordelijkheid van mensen te vergroten. Want daardoor leer je hoeveel je eigenlijk zelf kunt. Iedere succeservaring is er één. Dat geeft mensen zelfvertrouwen en daardoor leren ze steeds weer opnieuw stappen te zetten. Wanneer ik zie dat iemands leven positief verandert, voel ik me vanbinnen vol energie.

Dat is waar ik het voor doe!

Terug naar overzicht
Nadira
© 2023 - Kusters | scholing & training
Created by LR Internet